KOM'MIT het MVO platform van Vixia

 
     U bevindt zich hier: Vixia » Werken met vixia » Zakelijke dienstverlening

Vixia heeft de afgelopen jaren steeds meer activiteiten ontwikkeld in de zakelijke dienstverlening. Met name in de Westelijke Mijnstreek verzorgen wij deze dienstverlening aan bedrijven, gemeenten en andere organisaties. Hier vindt u een overzicht van de vormen van dienstverlening die wij u kunnen bieden.

Zakelijke dienstverlening, businesspost, sorteervakken, vixia, sittard

BusinessPost

BusinessPost werkt met meerdere SW-bedrijven in Nederland samen, zo ook met Vixia
BusinessPost en Vixia een prima combinatie voor ons bedrijf. Voor het sorteren en distribueren van uw zakelijke post is Vixia uw ideale partner.

 

Catering laten verzorgen door Vixia

Catering is een van de diensten van Vixia waar steeds meer vraag naar is.
Bij de grote events van KOM’MIT, het MVO-platform van zo’n 100 regionale bedrijven, die drie à vier keer per jaar plaatsvinden, zijn steevast catering medewerkers van Vixia betrokken.

 

Hoveniersdiensten

Hoveniersdiensten van Vixia, een van de langst bestaande onderdelen.

 

Overige buiten-werkzaamheden

Zowel op particuliere terreinen als in de openbare ruimte kan Vixia voor u periodieke werkzaamheden uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het repareren, onderhouden en schilderen van straatmeubilair en het vervangen van verlichting. Dit soort werkzaamheden doen we bij voorkeur in de wintermaanden, wanneer er minder werk is in de groenvoorziening.

 

Verkeer regelen en toezicht houden

Verkeer regelen en toezicht houden is eveneens een vorm van dienstverlening die Vixia u kan aanbieden. Een aantal medewerkers van Vixia is gediplomeerd toezichthouder en heeft een certificaat als verkeersregelaar. U kunt hen bijvoorbeeld inzetten wanneer er werkzaamheden worden uitgevoerd op uw terrein of bij grotere evenementen. Zij leiden dan het verkeer in goed banen en houden toezicht op uw parkeerterrein.

 

Schoonmaakdienst

Vixia Schoonmaakdienst heeft sinds april 2013 een samenwerkingsverband met Balanz Facilitair. Dit bedrijf werkt in Zuid-Limburg bij voorkeur met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Fietsreparatie en –onderhoud

Fietsreparatie en –onderhoud vindt plaats in een bescheiden fietsherstelwerkplaats bij Vixia. Hier kunnen op professionele wijze – maar tegen lage kosten – onderhoud en reparaties worden uitgevoerd aan fietsen, e-bikes, brommers, scooters en rollators. We werken zowel voor bedrijven als voor particulieren. Assemblage van nieuwe fietsen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Ook knappen de medewerkers door de politie gevonden fietsen op en verkopen deze aan particulieren tegen een redelijk tarief.

 

Webdesign

Webdesign van Vixia richt zich op het ontwerpen en beheren van websites voor het midden- en kleinbedrijf en voor verenigingen en stichtingen. Een aantal voorbeelden kunt u zien op de websites van enkele externe opdrachtgevers.

Als u geïnteresseerd bent in deze vorm van dienstverlening, kunt u hier de contract- en leveringsvoorwaarden inzien. Wanneer u Vixia inschakelt voor het ontwerpen en/of het beheren van uw website, krijgt u te maken met een vaste contactpersoon van de groep Webdesign.

U kunt contact opnemen met de afdeling Verkoop en Acquisitie om een afspraak te maken: verkoop@vixia.nl of 046 4577 577.

 

Administratieve werkzaamheden

Administratieve werkzaamheden die niet ingewikkeld zijn, maar wel veel tijd kosten van het eigen personeel kent elk bedrijf. Bijvoorbeeld het handmatig invoeren van veel gegevens in geautomatiseerde systemen.

Denkt u dan eens aan uitbesteden aan Vixia of er een Vixia-medewerker voor in dienst nemen.

Vixia doet dit soort werk al jarenlang naar tevredenheid van opdrachtgevers.

 

Reclameacties verwerken

Reclameacties verwerken zijn aan de orde van de dag bij winkels. Maar dat daar nog behoorlijk wat verwerking bij komt kijken, realiseren veel mensen zich niet. Wanneer u een aanbieding krijgt in een winkel, dat u drie pakken wasmiddel kunt kopen voor de prijs van twee, moet u vaak de barcodes opsturen om het geld terug te krijgen. Heel veel mensen reageren op zo’n actie en al die post moet verwerkt en uitgezocht worden.

En dat kan Vixia voor u doen. We doen dit al voor de Desk VGO groep. Onze medewerkers controleren of alle instructies die bij de reclame actie horen, door de inzenders zijn opgevolgd en of de meegestuurde informatie compleet is. Daarna voeren we de gegevens in in het geautomatiseerde systeem van de opdrachtgever. Deze zorgt dan voor de financiële afhandeling.

 

De Beste EHBO doos

de Beste EHBO doos, een mooi hulpmiddel. Een ongeluk zit in een klein hoekje.

 

Meer weten? Bel met onze afdeling Verkoop & Acquisitie via 046 – 457 75 77 of zie contact.